Side Indholdsfortegnelse
Indledning og konklusioner
1 Indledning
2 Afgrænsninger
3 Definitioner
4 Sådan læses rapporten
5 Analysen hovedkonklusioner
8 Branchens særheder
9 2017 & 2018
11 Restaurationsbranchen i forhold til andre erhverv
15 Regnskaber & Social Ansvarlighed
Resultatopgørelsen – de bedste og de værste
22 Danmarks største restaurationsvirksomheder
26 Branchens største overskud
30 De bedste til vækst
34 Størst resultat per ansat
35 Højeste lønninger
36 Største indtjeningsevne (NIE)
37 De slemme resultater
38 Branchens største underskud
44 De største salgsmæssige nedture
46 Største tab per ansat
48 Ringeste indtjeningsevne
49 Flest tabte og skabte arbejdspladser
50 Huslejen
51 Kritiske poster i virksomhedernes balancer
52 Branchernes balancer
54 Immaterielle aktiver
55 Fast ejendom
56 Driftsinventar & Indretning
57 Ventetiden
60 Egenkapitalen
61 Gældsbyrden
63 Branchens konkurser
68 Konkursernes bagmænd
70 Konkurstruet?
73 Branchens forskellige sektorer
Restauranttyper
74 Restauranterne
76 Caféerne
78 Fastfood
80 Barer og natklubber
81 Catering
82 Kantineoperatører
84 Opsummering de forskellige restauranttyper
86 Bøfhuse
87 Bryghuse
88 Sushi
89 Kroer med hoteldrift
90 McDonald’s-restauranterne
94 Michelin-restauranterne
Andre tværsnit på branchen:
96 Hvor mange salgssteder er bedst?
97 Kan kvinder drive restaurant?
100 Størrelsen?
102 Etnisk ledelse
104 Restaurationsbranchen regionalt
108 Har alder betydning?
110 Branchens forskellige ejerformer
114 Hvor mange ejere er bedst?
Virksomhedspriser og millionærerne
116 Hvad koster din restaurant?
124 Restaurationsbranchens millionærer
Lister over hver enkelt virksomhed i branchen
129 Lister over millionær-ejerne alfabetisk efter virksomhedsnavn
135 Resultatopgørelsen for hver af de 345 største virksomheder
145 Nøgletal for hver af de 345 største virksomheder
155 Nøgletal for branchens forskellige sektorer
159 Noter til regnskaberne – per selskab
183 Indeks over hvor virksomhederne er nævnt i analysen