Medarbejderne i Dansk Brancheanalyse ApS består af:

Ole Egholm (født 18.06.1966)
ole@danskbrancheanalyse.dk

Ole er direktør og ejer af Dansk Brancheanalyse Aps. Det er ham der er hjernen bag det meste af analysearbejdet, og ham der holder styr på de meget store regneark hans medarbejdere producerer. Ud over at han er en meget stor talnørd, har han også en fortid i rejsebranchen, og kan derfor også godt lide at rejse ud i verden – især til steder han ikke har været før – hvilket gør ham til en tricky rejsepartner da han har været i langt over 100 lande.
Ole har mange spøjse interesser, han samler blandt andet på hotelsæber og Anders And blade, men får dog også tid til at spille lidt indendørs fodbold samt squash og tennis.

Sigurd Ankjær (Født 10.11.1991)
sigurd@danskbrancheanalyse.dk

Sigurd er vores fuldtidsansatte cand.merc.aud. og en utrolig effektiv og habil talknuser, og har en stor finger med i spillet med udarbejdelsen af vores tunge analyser som hotelbrancheanalysen, bilbrancheanalysen og selvfølgelig revisionsbrancheanalysen.
Sigurd bor på Frederiksberg, og har som mange andre unge mænd fuldstændig styr på Champions League og alle mulige andre sportsresultater og er også en ret god squashspiller, fodboldspiller og håndboldspiller.

Inger Poulsen (Født 29.04.1971)
inger@danskbrancheanalyse.dk

Inger er kæreste med Ole Egholm, og er ansat på timebasis i Dansk Brancheanalyse. Her opdaterer hun hjemmesiden, banker tal ind, opdaterer kundedatabasen, laver mailkampagner og så videre. Inger er uddannet Fysiurgisk Massør og Master Akupunktør og bruger derfor det meste af sin tid i hendes klinik. Inger har også en fortid i rejsebranchen, og deler derfor Oles nørderier omkring rejser, hun har dog kun været i omkring 56 lande.
I fritiden spiller hun tennis, sveder i reformermaskinen samt går til bikefit.