Medarbejderne i Dansk Brancheanalyse ApS består af:

Ole Egholm (født 18.06.1966)
ole@danskbrancheanalyse.dk

Ole er direktør og ejer af Dansk Brancheanalyse Aps. Det er ham der er hjernen bag det meste af analysearbejdet, og ham der holder styr på de meget store regneark hans medarbejdere producerer. Ud over at han er en meget stor talnørd, har han også en fortid i rejsebranchen, og kan derfor også godt lide at rejse ud i verden – især til steder han ikke har været før. Ole har mange spøjse interesser, han samler blandt andet på hotelsæber og Anders And blade. Men han får heldigvis også dyrket en del motion, og de sidste par år har han været meget begejstret for at spille padel. Tidligere stod menuen på squash, tennis og indendørs fodbold. Ole er egentlig også en musikalsk pianist, når klaveret lige griber fat i ham.

 

Alexander Bonde (født 15.06.1993)
alexander@danskbrancheanalyse.dk

Alexander blev ansat som studentermedhjælper 9. maj 2018 og er i mellemtiden blevet færdig med sin cand. merc. og arbejder nu ikke kun med at indtaste data men også skrive sele analyserne. Han har lavet og skrevet udkastet til analysen af reklamebureaubranchen og bilbrancheanalysen 2019. Alexander er også svømmer og bruger en del fritid i træningscentret, og et af hans foretrukne rejsemål er Club La Santa.

 

Kaare Nørgaard (født 1967)
kn@oceanprocess.com

Kaare er tilknyttet som konsulent og hjælper med dataindsamling, analyse og markedsføring. Kaare er uddannet ingeniør og har efterfølgende taget en MBA (sammen med Ole Egholm). Kaare har 17 kilometer på arbejde, som han med allerstørste fornøjelse cykler både frem og tilbage dagligt. Når Kaare ikke hjælper til i Dansk Brancheanalyse driver han selv et projekt omkring softwareudvikling, der skal reducere medicinfejl i sundhedssektoren.