Politiske holdninger

Indrømmet, jeg ved det ikke nødvendigvis er “in” at en virksomhed skilter med sine politiske holdninger. Men jeg har en del af dem, qua det arbejde jeg udfører, og jeg synes det vil være en skam at gemme dem for mig selv.
Jeg mener jo, at mine holdninger generelt vil være med til at gøre samfundet bedre. Jeg ved dog også, at vi lever i et demokrati, og de holdninger, jeg ytrer mig om, er allesammen holdninger til ting, jeg mener der bør ændres eller gøres bedre. Og da det ikke er generelle politiker-floskler, men konkrete forslag, skal jeg også erkende, at med tingenes tilstand har jeg næppe flertal for disse holdninger i dagens demokrati. For hvis jeg havde, burde de allerede have været ændret. Men det kan jo komme en dag…

Jeg er ikke partipolitisk, har aldrig været det. Mine holdninger kredser sig meget om en grundholdning der hedder, at jo mere åbenhed der findes, jo bedre for samfundet. Og indenfor rejsebranchen, hvor jeg har været en årrække, har jeg også en række holdninger, der strækker sig ud over, hvad Infrastrukturkommisionen fornyligt har foreslået.

Mine holdninger vil løbende blive lagt på, og nedenfor kan du se, hvad der ligger for tiden:

Vil du gerne følge med i, hvad jeg ellers producerer af politiske indlæg, så send en mail til ole@danskbrancheanalyse.dk og skriv “politik ja tak”, så får du mine politiske holdninger løbende som de bliver produceret. Som du kan se, bliver det nok højst en mail om måneden.

Nedenstående videoklip har ikke noget med mine politiske holdinger at gøre, det er bare en film der beskriver, hvor nørdet en analytiker kan være….