Foredragsvirksomhed om branchens økonomi

Jeg har igennem en årrække holdt foredrag om rejsebranchens økonomi for ejere, direktører og ledende medarbejdere i rejsebranchen samt leverandører til branchen. Jeg vil påstå, at stort set alle deltagere har fundet mine foredrag spændende, og at det har givet dem et livligt men også meget informativt indblik i rejsebranchens økonomi. Jeg har også hørt fra mange, at de synes det er spændende, hvordan jeg lykkes med at få “oversat dødssyge regnskaber” til spændende fortælling og forklaring og inspirerende konklusioner.

Jeg laver nu også foredrag om de andre brancher jeg har lavet analyser af, helt efter samme princip som jeg bruger i rejsebranchen.

Et brancheforedrag kan gøres på en time (eller mindre), hvis jeg blot præsenterer hovedkonklusioner uden alt for meget debat. Jeg oplever dog, at de bedste præsentationer tager to timer med en pause undervejs, hvor der dermed også er tid til noget mere debat og to-vejs-kommunikation.

Hvad angår antallet og typen af tilhørere kan det være lige fra en meget lille gruppe (fx en bestyrelse eller en ledergruppe) til en særligt inviteret gruppe eller et særligt netværk i branchen. Mine foredrag, der tager udgangspunkt i min udgivne analyse, vil altid i et eller andet omfang blive særligt tilpasset den aktuelle gruppe af tilhørere og disses faglige interesser. De bedste foredrag bliver altid dem, hvor gruppen af tilhørere føler sig rimeligt “hjemme” blandt de andre tilhørere, så de dermed tør tage ordet og forklare eller spørge eller kommentere ind til mine konklusioner og påstande. En sådan gruppe er oftest mellem 10 og 25 deltagere, selvom selve informations-indprentningen også går fint ind til firmapræsentationer med færre deltagere.

Prisen på et foredrag afhænger af tid og sted samt af, hvilken forberedelse der skal til. Prisen er som udgangspunkt 4000,- DKK + moms, forudsat at kunden allerede har købt selve brancheanalysen, og at tilhørerskaren er begrænset til 25 personer. Ved større forsamlinger og foredrag, der kræver speciel forberedelse vil prisen blive højere, ligesom jeg vil beregne transporttillæg for foredrag i Jylland. Kontakt mig gerne for at få en snak om det på ole@danskbrancheanalyse.dk eller på telefon 20 95 60 85.

Med venlig hilsen

Ole Egholm
Dansk Brancheanalyse Aps
Augustvej 60
2860 Søborg